Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Meijers – Zuidhorn
Huisartsenpraktijk Meijers
Hanckemalaan 1e 9801 HJ
Zuidhorn

Praktijknieuws

Griep- en pneumokokken vaccinaties seizoen 2023-2024:

De griep- en de pneumokokkenvaccinaties zijn bij ons dit jaar gepland op twee verschillende dagen:

Maandag 6 november en Woensdag 8 november 2023.

U bent dan welkom bij voorkeur tussen 17:00 tot 18:30 uur (let op: dus na sluitingstijd van onze praktijk). Er is dan in het algemeen minder drukte in ons praktijkgebouw.

Als de genoemde data u niet passen of indien u aan huis wenst te worden gevaccineerd kunt u een andere afspraak maken. Neemt u dan contact op met onze praktijkassistentes.

Het advies van het RIVM is om de vaccinaties toe te dienen in de periode vanaf medio oktober tot medio november.

NB Als u ook een uitnodiging heeft gekregen voor de pneumokokkenvaccinatie en/of voor een vaccinatie tegen corona, is het veilig om deze vaccinaties tegelijk of in dezelfde periode te krijgen.

 

Nieuwe Praktijk Ondersteuner Huisarts-Somatiek (POH-S):

Per 1 oktober 2023 heeft onze POH-S, Baukje Geertsma, onze praktijk verlaten. Zij heeft een nieuwe stap in haar carrière gezet. Wij zijn dankbaar voor al hetgeen Baukje heeft gedaan voor onze praktijk en wij wensen haar veel succes in haar verdere loopbaan.

Per 1 november 2023 komt Renée Teeninga-Strating ons team versterken. Zij volgt Baukje op als POH-S.  Renée zal alle werkzaamheden van Baukje overnemen en wij wensen haar veel succes hierbij. Renée ziet ernaar uit om kennis te maken met onze patiënten.

In de periode van 1 oktober tot 1 november hebben wij Wilma Scholte Albers bereid gevonden om de lopende zaken van de POH-S tijdelijk waar te nemen. Wij zijn blij dat Wilma in deze tussenliggende periode de honneurs kan waarnemen.