Vragen stellen – Huisartsenpraktijk Meijers – Zuidhorn
Huisartsenpraktijk Meijers
Hanckemalaan 1e 9801 HJ
Zuidhorn

Vragen stellen

Om uw medische gegevens nog beter te beschermen, zijn wij wettelijk verplicht eenmalig een extra verificatie op uw persoonsgegevens uit te voeren. Dat betekent dat u (sinds medio 2017) geen webagenda afspraak kunt maken of e-consult kunt aanvragen, voordat deze eenmalige extra controle is uitgevoerd.Met eConsult kunt u nu ook online met medische vragen bij ons terecht. Maak hiervoor een account aan en stel uw vragen bij de arts of de assistent. U ontvangt een berichtje als de arts uw vraag beantwoord heeft.

  • Vragen worden via een beveiligde verbinding verstuurd.
  • Ook buiten openingstijden vragen stellen aan de praktijk.
  • Online inzicht in de antwoorden van uw arts of de assistent.

Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

Nadat u zich eenmalig voor deze service hebt aangemeld (u kunt een account aanmaken met uw email adres en een wachtwoord) ontvangt u per keer dat u inlogt een zg ‘sessiecode‘.

Met behulp van deze 6 cijferige code is het mogelijk om in een beveiligde omgeving in te loggen in een besloten gedeelte van ons computersysteem.

Zo kunt u 24 uur per dag en 7 dagen van de week een e-Consult aanvragen bij uw huisarts.

NB. Het is (helaas) technisch niet mogelijk om meerdere gezinsleden gebruik te laten maken van hetzelfde email adres.Dus: elke patiënt die gebruik maakt van de de mogelijkheid om in te loggen dient een ‘eigen’ account’ te maken.

Wij realiseren ons dat dit wat omslachtig is, maar uit oogpunt van bescherming van privacy en ter bevordering van een veilig gebruik van deze online service is dit de beste optie.

Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.