Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Meijers – Zuidhorn
Huisartsenpraktijk Meijers
Hanckemalaan 1e 9801 HJ
Zuidhorn

Afspraak maken

Om uw medische gegevens nog beter te beschermen, zijn wij wettelijk verplicht eenmalig een extra verificatie op uw persoonsgegevens uit te voeren.

Met de webagenda kunt u nu ook online uw afspraken bij ons inboeken. Maak hiervoor een account aan. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

  • Ook buiten openingstijden afspraken maken of uw afspraken wijzigen
  • Online inzicht in uw afspraken
  • Op uw gemak een tijdstip kiezen dat u uitkomt

Let op! De webagenda is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

Met de webagenda kunt u nu ook online uw afspraken bij ons inboeken. Maak hiervoor een account aan. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

Afspraak maken via de Web Agenda:

Nadat u zich eenmalig voor deze service hebt aangemeld(u kunt een account aanmaken met uw email adres en een wachtwoord) ontvangt u per keer dat u inlogt een zg ‘sessiecode‘.

Met behulp van deze 6 cijferige code is het mogelijk om in een beveiligde omgeving in te loggen in een besloten gedeelte van ons computersysteem.

U kunt dan rechtstreeks de lege plekken zien in onze agenda en een afspraak voor het spreekuur inplannen op het moment dat het u het beste uitkomt.

Let wel: de Web Agenda is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Het is ook niet mogelijk om een afspraak te maken voor dezelfde dag maar uitsluitend voor de volgende werkdag of de dagen hierna.

Zo kunt u 24 uur per dag en 7 dagen van de week een afspraak bij de huisarts inplannen.

NB. Het is (helaas) technisch niet mogelijk om meerdere gezinsleden gebruik te laten maken van hetzelfde email adres.Dus: elke patiënt die gebruik maakt van de WebAgenda dient een ‘eigen’ account’ te maken. Dus indien u bijvoorbeeld voor uw (jonge) kind een afspraak in de WebAgenda wilt maken dan dient u voor dat kind een ‘eigen’ account aan te maken met een apart ‘eigen’ email adres (en wachtwoord). Indien uw kind nog niet zelf gebruik maakt van zo’n email adres kunt u natuurlijk alle informatie die daarop binnenkomt automatisch laten doorsturen naar uw eigen email adres.

Wij realiseren ons dat dit wat omslachtig is, maar uit oogpunt van bescherming van privacy en ter bevordering van een veilig gebruik van deze online service is dit de beste optie.

Let wel: een afspraak die gemaakt is via de WebAgenda kan via deze toepassing niet meer gewijzigd worden. Dus indien u een via de WebAgenda gemaakte afspraak wilt wijzigen verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met de praktijkassistente.

Ook kunt u de wijziging doorgeven via de emailinfo@huisartsmeijers.nl.

NB Indien u voor dezelfde dag of ‘met spoed’ een afspraak wenst dan blijft de telefoon de beste manier om contact te maken.